Spolu s různými možnostmi pro tváře a těla, doplňky, odstín pleti a barvu vlasů si hráči mohou vybrat World Tier a množství tutoriálů.

Poté, co Jason Schreier z Bloombergu nahlásil alfa verzi „přátel a rodina“ Diablo 4, unikly k nim obrázky a videa (přes Reddit). I když se nepředvádí moc hratelnosti, jsou k dispozici různé možnosti přizpůsobení postavy, především pro třídu Barbarian.

Existuje osm různých typů obličeje a těla; několik různých značek, šperků a možností líčení; a různé barvy pleti a barvy vlasů. Na obrazovce „Dokončit“ jsou možnosti pro Roční období a Hardcore režim, i když oba jsou u verze alfa zašedlé. Při spuštění hry si člověk může vybrat více vedení tutoriály, což je ideální pro nové hráče, nebo méně zkušené, pokud už princip hery znají.

Přečti si  Mód přináší DLSS 3 i na grafické karty řady Nvidia RTX 20 a 30

Je také možné začít od World Tier 1 a 2 s tím, že druhý nabízí náročné nepřátele, lepší dropy a více zkušeností a zlata. World Tier 1 je opět zaměřen na novější hráče a nepřátele je snadné zabít.

Diablo 4 bude mít v budoucnu beta verzi, ačkoli Blizzard Entertainment zatím neposkytne podrobnosti o tom, kdy. Vydání je naplánováno na rok 2023 pro Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 a PC. 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno