Komunitní manažer studia Sony Bend, David Lee, potvrdil, že nadcházející PlayStation 4 exkluzivita Days Gone, které je již ve stavu Gold dostane po svém vydání DLC.

Termín vydání Days Gone je již téměř na dosah, avšak vývojáři ze Studia Bend mají v rukávu ještě něco navíc. Vývojáři totiž oficiálně potvrdili, že Days Gone dostane po svém vydání dosud neohlášené post-launch DLC. Po informaci o tom, že hra je již ve stavu Gold je toto pro fanoušky zcela jistě další velmi potěšující informace.

Bohužel zatím nebyly oznámeny žádné podrobnější detaily o tomto DLC, ale David Lee prozrazuje, že bude obsahovat postavy, které jsou na pozadí hlavní hry. „Máme neohlášené DLC, ale o tom ještě nemůžeme mluvit. Ale věřte, že s hlavním příběhem hry by mělo být dostačující k tomu, aby vám vyprávělo příběhy postav, které vás zaujmou.

Přečti si  Elden Ring dostane jako DLC pouze Shadow of the Erdtree

David Lee také informoval, že hra se od svého představení na E3 2016 dramaticky a vizuálně změnila, obzvláště potom v uživatelském rozhraní. David také zdůraznil, že nejlepším způsobem, jak vyčistit hnízdo Freakerů je použít Molotov, který poskytuje nejefektivnější a pravděpodobně nejrychlejší způsob, jak je všechny zabít najednou, i když můžete použít i jiné zbraně tak oheň je klíčový.

Lee také uvedl jak jsou v Bend studiu vděční, že společnost PlayStation jim poskytla čas a rozpočet, aby mohli pokračovat ve vývoji Days Gone.

Days Gone vychází 26. dubna exkluzivně na PlayStation 4.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno