Největší nezávislý tvůrce Youtube obsahu na světě se stal trnem v oku čínské vlády, když ji novu kritizoval, následně byl pro celou Čínu zabanován.

Felixe „PewDiePie“ Kjellberga velmi často obviňuje mnoho skeptiků z přílišného politického sklonu k pravici, ale tentokrát jej čínská vláda zabanovala z úplně jiných důvodů.

Ve svých streamech a videích často debatoval o kontroverzní aféře mezi Blizzardem a Čínou a ukázal srovnávací obrázky mezi čínskou hlavou státu Xi Jinping a Medvídkem Pú.

Na to konto přišlo velmi rychlé zabanování a v současné době, když zadáte v Číně do Goolglu jméno tohoto nezávislého Youtubera, tak vám nevyběhne jediný odkaz.

V novém videu se Kjellberg omlouvá svým čínským fanouškům za to, že už nevidí jeho paVideos (což omlouvá trochu zbytečné, protože zmiňovaní fanoušci jej nemohou vidět).

Přečti si  STALKER 2: Heart of Chornobyl dostává nový ohromující trailer a Screenshoty

Srovnání Xi Jinpinga a Medvídka Pú medvěda se mezitím stalo tradicí . Od roku 2013 memy opakovaně poukazovaly na údajnou podobnost mezi těmito dvěma hrdiny. Mezitím neexistuje žádný oficiální komentář k banu PewDiePie.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno