Final Fantasy 7 Remake je aktuálně v pracích a od svého loňského oznámení se postupně odhaluje, co vše mohou fanoušci této PlayStation 4 exkluzivity očekávat.

Nejnovější informace hovoří o tom, že si vývojáři remaku kladou za cíl překonat prodejní čísla originálu a informují, že se nebude jednat jen o „obyčejný“ remaster.

Podle všech dostupných informací pracuje Square Enix na remaku velmi intenzivně a to tak, že remake převyšuje kvality své předlohy. Vývojáři informují, že tento remake je mnohem náročnější, než vývoj nové hry. Hra má nabídnout zcela nový pohled na svět Final Fantasy VII a přitom si zachovat původní koncept, který je hráčům tak známý a to není jednoduchý úkol.

Square Enix se dle nabídek pozic nyní snaží sehnat vývojáře, který by měl na starost práce na bojovém systému, včetně návrhů nepřátelských bossů a prostředí v závislosti na zkušenostním růstu postav. Do FF VII mají tak být přidány nové „akční elementy“ do tradiční bojové strategie.

Přečti si  Elden Ring dostane jako DLC pouze Shadow of the Erdtree

Final Fantasy 7 je pravděpodobně stále jedna z nejoblíbenějších her v sérii Final Fantasy, takže by bylo skvělé vidět prvky původní Final Fantasy 7 i v remaku. Je skvělé vidět, že Square Enix se snaží udělat hru ještě lepší než byl původní originál.

Final Fantasy 7 Remake je ve vývoji exkluzivně pro PlayStation 4.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno