Před několika měsíci se objevila informace, že vývojáři u Rocksteady Studios stojící za úspěšnou Batman sérií pracují na nějaké nové hře, což vedlo řadu fanoušků ke spekulacím, o jakou hru by se mohlo jednat.

Nyní začínají spekulace nabírat mnohem jasnější obrysy, a jak se zdá, tak studio aktuálně pracuje na hře s další slavnou postavou DC Comics, kterou nebude nikdo jiný, než samotný Superman.

Podle anonymního příspěvku 4chan Rocksteady Studios má vyvíjet svou novou hru se Supermanem pomocí Unreal Engine 4 a hráčům má nabídnout otevřený svět v prostředí Metropolis, které má být trojnásobně větší než město v Arkham Knight. Metropolis má nabídnout mnohem větší množství budov. A pokud se ptáte, kdo bude Supermanovým úhlavním nepřítelem, tak by jím neměl být nikdo jiný než Brainiac.

Co se týče bojového systému, tak boj v letu by měl být velmi podobný tomu, co hráči mohou znát z bojovky Dragon Ball Fighter Z, tedy, že Kal-El bude schopen někoho úderem odmrštit, následně k němu přiletět a znovu udeřit.

Přečti si  Do World of Warships: Legends připlouvají japonské lehké křižníky

Jak se zdá, tak hráči budou moci převzít pouze roli Supermana, protože únik hlásí, že jeho alter ego Clark Kent nebude ve hře hratelný, podobně jako tomu bylo v případě Batmana. Únik také hovoří o tom, že hra má obsahovat celou řadu easter eggů, které mají odkazovat k filmům a seriálům spojeným s tímto hrdinou.

Ovšem Rocksteady Studios zatím oficiálně neoznámili, že na této hře pracují a zřejmě si své oznámení schovávají až na E3.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno