Na příští týden má společnost Ubisoft naplánovaný digitální event nazvaný Ubisoft Forward, během kterého se nám společnost chystá odhalit své nadcházející plány a mimo jiné také rozdat na PC Watch Dogs 2.

Přestože pandemie koronaviru vedla zatím ke zrušení téměř všech významných herních událostí, jako jsou E3, Gamescom a další, tak vydavatelé se na nastalou situaci rychle adaptovali přichází s vlastními digitálními prezentacemi. Jak bylo oznámeno začátkem tohoto roku, tak nyní přichází řada na společnost Ubisoft, která se chystá odhalit své nadcházející tituly a novinky.

Již víme, že během Ubisoft Forward budou prezentovány tituly jako Assassin’s Creed Valhalla,  Watch Dogs Legion a Hyper Scape, ale Ubisoft toho má ve vývoji i další tituly, které bychom rádi viděli, jako Far Cry 6, Rainbow Six Quarantine nebo Beyond God and Evil 2. Dočkat bychom se mohli také oznámení o zahájení vývoje nového dílu Prince of Persia.

Přečti si  Mód přináší DLSS 3 i na grafické karty řady Nvidia RTX 20 a 30

Kromě traileru na svou digitální akci Ubisoft také sdělil, že bude rozdávat zdarma kopii  Watch Dogs 2 na PC všem, kteří budou akci sledovat. Další odměny a ceny budou také rozdány před začátkem pořadu spolu s rozhovory s vývojáři a dalšími. Ubisoft se po skončení vysílání také podívá detailněji na Assassin’s Creed Valhalla a Hyper Scape.

Ubisoft Forward se bude vysílat v neděli 12. července od 20:30 našeho času. Celou akci budete moci sledovat na našem oficiálním Twitch kanálu, kde se s vámi podělíme o naše bezprostřední dojmy.

1 komentář

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno