Datamineři objevili důkazy o tom, že mapa pro battle royale Call of Duty: Warzone  se tematicky změní po vydání Black Ops Cold War.

Jak jistě víte, tak Call of Duty: Warzone má být konstantní režimem pro Call of Duty, který se bude s postupem času měnit podle nejnovější hry v sérii. To znamená, že Warzone může relativně v pravidelných intervalech dostávat novou mapu. 

Na fóru ResetEra sdíleli datamineři klipy různých map pro více hráčů z období Cold War a zjistili, že jejich názvy souborů obsahují písmena „WZ“. Zdá se, naznačují, že tyto mapy lze velmi dobře kombinovat pro vytvoření nové mapy pro Warzone, případně k její aktualizaci. Uniklé záběry navíc potvrzují starý únik informací o potenciálních nových  místech na mapě Warzone.

V červenci našli datamineři důkazy o tom, že nová umístění na mapě budou obsahovat lesy a sjezdovky. Je však třeba zdůraznit, že samotné záběry nejsou záběry z battle royale režimu, ale z multiplayeru Black Ops Cold War. 

Dříve než se nadchnete pro tyto informace, je třeba zdůraznit, že se jedná o informace vyšťourané ze souborů hry, které se mohou, ale nemusí do Warzone nakonec vůbec dostat.

Přečti si  Elden Ring dostane jako DLC pouze Shadow of the Erdtree

Ovšem pokud stejně jako my věříte v novou mapu, potom je třeba počítat s tím, že se ve hře neobjeví dříve než před koncem března roku 2021.

Dokud Activision nebo Treyarch neučiní oficiální oznámení, měli by fanoušci brát jakékoli zprávy o potenciální nové  mapě Call of Duty: Warzone s velkou rezervou. 

Call of Duty: Warzone je nyní zdarma k dispozici pro PC, PS4 a Xbox One.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno