Stará zpráva týkající se podvádění ve Warzone se znovu objevila a přiměla hráče, aby se zajímali, zda Activision má v úmyslu tento problém znovu řešit.

Tvůrce  Call of Duty: Warzone zdánlivě zopakoval svůj závazek řešit cheating ve hře, podle své zprávy z dubna 2020. Příspěvek, který lze zobrazit jako herní poselství dne, jasně ukazuje, že Activision se zavázal „udržet Call of Duty: Warzone  zábavné a spravedlivé“ a stanoví metody, jak mít přehled o jakémkoli podezřelém chování hráčů. 

V té době zpráva na Redditu od uživatele SSMKh, slibuje „24/7 sledování zabezpečení … plánovaná vylepšení hlášení cheatů ve hře a 50 000+ globálních permabanů k tehdejšímu dni“, ale od té doby je nejasné, zda existují nějaké aktualizace nebo nové statistiky o boji proti podvodníkům. Blog vývojářů je od loňského roku rovněž neaktualizovaný.

Přečti si  Bethesda zdánlivě připravuje dva neohlášené Fallout projekty

Komunita tak přichází na fóra, jako je Reddit, aby připomněla společnosti Activision jejich závazek o monitorování a vylepšení zabezpečení Warzone. Zejména číslo „50 000+ permabanů“ je podle fanoušků výsměchem společnosti, kdy poukazují na PUBG, kde v mnohem kratším časovém úseku bylo zabanováno více než 1 000 000 uživatelských účtů.

https://www.reddit.com/r/CODWarzone/comments/l8q1zp/are_you_sure_about_that_activision/?utm_source=share&utm_medium=web2x&context=3

Téma se stalo znovu aktuálním zejména po nedávném turnaji ve Warzone pořádaném Twitchem, na kterém byl jeden z hráčů obviněn z použití nelegálního nástroje pro míření. Fanoušci od té doby žádají, aby Activision učinil veřejné prohlášení o tom, jak se k situaci bude nadále stavět.

Přes tvrzení společnosti Activision ve zprávě z dubna 2020 panuje mezi fanoušky všeobecná shoda, že jejich anti-cheatové mechanismy jsou žalostně nedostatečné a podvodníci si vesele vládnou Warzonu. Není tedy divu, že se fanoušci dožadují oficiální odpovědi společnosti.

Přečti si  Stellar Blade New Game Plus - nové oblečení, Beta Skilly, vylepšení a další informace

Druhy podvádění používané ve hře jsou různé, od aim-botů, kteří pomáhají hráčům rychleji a snadněji se zaměřovat na cíle, až po hraní systému Warzone  Skill-Based Matchmaking, což způsobí, že zkušení hráči se začnou objevovat v loby méně zkušených hráčů.

I když nad Call of Duty: Warzone visí stíny cheatů, tak měla hra od svého uvedení v roce 2020 velmi silný první rok a díky své poutavé hratelnosti a návykovým progresivním systémům se ukázalo jako jedna z nejpopulárnějších battle royale her současnosti.

Call of Duty: Warzone  je k dispozici pro PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X / S.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno