Ubisoft říká, že Ghost Recon Frontline se liší od ostatních her Battle Royale, ale fanoušci nejsou vůbec nadšeni.

Ghost Recon Frontline – první hra v sérii, která zahrnuje až 102 hráčů najednou – není to, co fanoušci očekávali po vydání Breakpoint, soudě podle prvních reakcí. Ubisoft se však domnívá, že Frontline bude „odlišný v mnoha ohledech“ od svých konkurentů v battle royale a stále se v jádru jedná o taktickou střílečku.

Frontline byla odhalen během oslav 20 let Ghost Recon, ale reakce fanoušků na posun série nebyla úplně taková, v jakou Ubisoft doufal. Je to ještě brzy, ale vývojáři stojící za hrou již komunikují zbrusu novou vizi série a tým zdůrazňuje, jak bude tento díl vyčnívat z moře podobných her.

Ředitel značky Stefan Marinescu v rozhovoru pro GamesRadar+ řekl: „Je velmi důležité pochopit, jak se [Frontline] v mnoha ohledech liší.“ Podle jeho slov není nový Ghost Recon úplným odklonem od žánru battle royale, ale stále se může pochlubit spoustou významných změn jako „taktická, akční, masivní PvP střílečka“ – tak chce tým hru nazvat.

Přečti si  OlliOlli, Rollerdrome Studio Roll7 se uzavírá

Nechtěli jsme přijít na trh se stejnou věcí jako všichni ostatní,“ řekl Marinescu pro GamesRadar. „Vždy to bylo o naší vizi. V týmu jsme hráči a všichni jsme hráči stříleček. […] Máme tuto zkušenost a Frontline je náš vlastní osobní pohled na žánr a jaká autentická, masivní vojenská střelečka by v ideálním případě podle naší vize měla být. Proto jsme nešli podle zaběhnuté předlohy.

Společnost má před sebou dlouhou cestu, pokud jde o přesvědčování fanoušků, protože mnozí se nezdají být spokojeni s novým směrem, kterým se franšíza vydává. Právě nyní má oznamující trailer na Youtube trojnásobné množství negativních hodnocení oproti těm pozitivním.

Komentáře k videu prozrazují, jaký mají hráči názor na Frontline. Jedna oblíbená otázka zni: „Existuje nějaká mikrotransakce, kterou bych mohl zaplatit, abyste chlapi konečně vydali autentickou vojenskou špionážní hru ze série Tom Clancy pro jednoho hráče?“  Zatímco další píše: „Ty vole, nemůžu se dočkat Assassin’s Creed: Warzone“. Mnoho fanoušků se pozastavuje nad tím, jak je Ubisoft vůbec neposlouchá, pokud jde o vytváření zážitků, které jeho fanouškovská základna od populární franšízy chce.

Přečti si  Senua's Saga: Hellblade 2 se ukázalo na novém nádherném snímku obrazovky

A jaký máte na hru názor vy? Dejte nám vědět v komentáři.

Ghost Recon Frontline je stále ve vývoji pro konzole a PC a v tuto chvíli neexistuje žádné známé okno vydání. 

 

2 KOMENTÁŘE

  1. Jo, souhlas. Ale dá se čekat, že pokračování jako takové teprve přijde. Problémy Breakpointu sotva dozněly. Čekám regulérní pokračování tak v roce 23.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno