Vývojáři sice nemohou sdílet nic víc, ale jsou velmi nadšení, že mohou pokračovat v práci na této milované značce.

Po četných informacích a spekulacích v tomto roce Hangar 13 oficiálně potvrdil, že je ve vývoji zcela nový projekt Mafie. Generální manažer Roman Hladík v příspěvku k 20. výročí série uvedl, že už je to pár let a „teď nemůžeme nic víc sdílet“. Přesto je studio „opravdu nadšené, že může pokračovat v práci na této milované franšíze a bavit naše hráče novými příběhy“.

Zprávy o nové hře Mafia se objevily na začátku května spolu s tím, jak byla vyvinuta na Unreal Engine 5 a slouží jako prequel k současné trilogii. Následná spekulace spoluzakladatele XboxEra Nicka Bakera tvrdila, že příběh se bude odehrávat na přelomu 19. a 20. století s Donem Salierim jako hlavním hrdinou. Místo hry s více otevřeným světem, jako je Mafia 3, je prequel údajně spíše lineárním zážitkem jako první dva tituly.

Přečti si  Kampaň pro jednoho hráče hry Ghost of Tsushima nebude na PC vyžadovat účet PSN

I když je další Mafia vzdálená, Hangar 13 je stále zaneprázdněn. Spolu s údajně prvním vydáním Top Spin 5 poskytuje vývojář také podporu pro Marvel’s Midnight Suns (které bylo odloženo na později ve fiskálním roce 2023 pro Xbox Series X/S, PS5 a PC). O plánech na pátý titul Mafia se také zřejmě mluvilo, aby studio mohlo přejít na nový projekt.

Čas ukáže, kdy budou odhaleny první detaily Mafie 4 (nebo jak se to oficiálně jmenuje), takže zůstaňte naladěni.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno