Infinity Ward konečně potvrdili režim DMZ v Modern Warfare 2 a dorazí zdarma spolu s Warzone 2.

Kolem režimu podobnému Escape from Tarkov ve stylu DMZ v Modern Warfare 2 se objevila spousta zvěstí a úniků informací a Infinity Ward nyní oficiálně potvrdili, že režim dorazí jako volně hratelný obsah spolu se spuštěním Warzone 2.

Žánr battle royale odstartoval v letech 2017 a 2018 a Call of Duty hned na to spustilo Blackout a následně Warzone, aby tento trend využilo. Ale díky hrám jako Escape from Tarkov a Hunt Showdown si extrakční žánr získal také početnou a oddanou fanouškovskou základnu.

Infinity Ward jsou připraveni poskytnout svůj vlastní pohled na tento žánr s režimem DMZ, což bylo nakonec potvrzeno na události Call of Duty Next spolu s multiplayerem Modern Warfare 2 a Warzone 2.

Infinity Ward oznámilo, že DMZ bude „zcela novým sandboxovým zážitkem, který dorazí s Call of Duty: Warzone 2.0 při uvedení “. Warzone 2 dorazí 16. listopadu , takže hráči budou muset čekat jen tři týdny, než uvíznou v novém battle royale a extrakčním režimu.

Přečti si  Elden Ring dostane jako DLC pouze Shadow of the Erdtree

Infinity Ward navíc potvrdilo, že DMZ bude vedle Warzone 2 volně hratelný, takže hráči ke hraní nepotřebují vlastnit Modern Warfare 2.

Režim DMZ bude Call of Duty verzí na Escape from Tarkov, kde hráči musí bojovat s ostatními hráči, aby „vyrabovali a extrahovali kořist“. Některé z uniklých informací tvrdí, že hráči musí splnit úkoly, jako je hledání radioaktivity v oblastech a záchrana rukojmích.

Režim DMZ se bude hrát na celé zbrusu nové mapě Warzone 2.0 Al Mazrah a umělá inteligence bude zabírat „velké části mapy“, hlídkovat a usazovat se v pevnostech. Umělá inteligence bude síla, se kterou je třeba počítat a reagovat na ni na základě hráčských akcí, ale hráči se ji budou muset zbavit, pokud chtějí sbírat kořist.

Přečti si  Podrobné informace o hře F1 24 - aktualizovaný model pneumatik, aerodynamický model, nastavení pohonné jednotky a další informace

Infinity Ward také potvrdilo, že hráči si budou moci vybrat mise a cíle , které chtějí dokončit, když infiltrují Al Mazrah v zápase DMZ, nebo se hráči mohou honit za „různými aktivitami na mapě“.

Hráči mají možnost hrát, jak chtějí, mohou jít nahlas, potichu, lovit ostatní hráče, starat se o své záležitosti nebo objevovat „tajemství Al Mazrah“.

DMZ má také obsahovat zbrusu novou umělou inteligenci, kterou vyvinulo Infinity Ward, a hráči je také vezmou na raidy ve stylu Destiny, které přijdou po spuštění.

Call of Duty: Modern Warfare 2 DMZ startuje 16. listopadu a bude zcela zdarma.

1 komentář

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno