Majitelé Nintendo Switch mohou nyní konečně hrát Life is Strange a Life is Strange: Before the Storm s novou Life is Strange: Arcadia Bay Collection.

Square Enix oznámilo, že Life is Strange: Arcadia Bay Collection nyní vychází na Nintendo Switch. Je to poprvé, co je Life is Strange a jeho pokračování Life is Strange: Before the Storm hratelné na systému Nintendo. Níže se podívejte na launch trailer.

Life is Strange: Arcadia Bay Collection obsahuje kompletní remastery obou her, s vizuálem a výkonem optimalizovanými pro Nintendo Switch. Obsahuje také vylepšené animace pro své postavy spolu s využitím plného výkonu snímání pohybu obličeje pro první hru.

Hry v Life is Strange: Arcadia Bay Collection obsahují narativní hratelnost zaměřenou na důsledky s důrazem na vyprávění příběhů, které nabízejí více konců v závislosti na hráčových volbách. Oba protagonisté ve dvou hrách také využívají jedinečné superschopnosti k řešení svých problémů.

Přečti si  The Battle of Five Armies je hra prověřená hra ze světa Pána Prstanů

Na jiných platformách jsou tyto dvě hry dostupné jako Life is Strange Remastered Collection, dostupné na PC, PS4, PS5, Xbox Series X/S a Xbox One. Remastered Collection byla vydána začátkem tohoto roku, přičemž verze pro Nintendo Switch čelí zpoždění.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno