Velmi očekávaný sci-fi survival horor Striking Distance Studios a Kraftonu vyjde na začátku prosince pro konzole a PC.

Na Callisto Protocol se těší velká řada survival hororových fanoušků, kteří si užívali původní Dead Space a Striking Distance Studios v tomto ohledu neustále jen zvyšuje jejich očekávání. Před jeho vydáním nyní vývojáři Striking Distance Studios a vydavatel Krafton zveřejnili launch trailer. Podívejte se na to níže.

Callisto Protocol se odehrává na Jupiterově mrtvém měsíci, kde je hlavní hrdina Jacob Lee po nouzovém přistání zajat a uvržen do přísně střeženého vězení. Jako by to samo nebylo dost špatné, vypuknutí děsivých mutantů zcela zničilo vězení a zanechalo naživu jen velmi málo lidí, zatímco starší tajemství opuštěné kolonie na Měsíci se začíná také objevovat. Se zaměřením na brutální akci a zvláštním důrazem na hororovou atmosféru se hra rozhodně zdá být zajímavá.

Přečti si  Vývojáři Kerbal Space Program 2, společnost Intercept Games, byli údajně uzavřeni

Striking Distance Studios uvedlo, že Callisto Protocol bude trvat zhruba 12–14 hodin, i když díky svým „beta cestám“ bude hra také podporovat opakované hraní. Striking Distance Studios také vydává víceepizodní dokumentární sérii ze zákulisí, která se zaměřuje na různé prvky herního přístupu k hororu, jako je brutalitaatmosféra a pocit bezmoci.

The Callisto Protocol bude spuštěn 2. prosince pro PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One a PC. Na PS5 a Xbox Series X se spustí s režimem výkonu 60 FPS.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno