Treyarch vydal novou aktualizaci pro Call of Duty: Black Ops 4, která přináší mnoho funkcí herní mód a noční mapy.

Nová aktualizace Black Ops 4 je aktualizací na serverech hry, takže si hráči nemusí nic manuálně stahovat. Největším přírůstkem této nové aktualizace Black Ops 4 je režim Safeguard, který se objevil již v Black Ops 3. Režim v Black Ops 4 je jako capture the flag mód, jen je tu místo toho robot. V tomto módu proti sobě stojí dva týmy, kdy se v prvním kole snažíte dostat svého robota na nepřátelské území. V kole druhém se naopak budete snažit zamezit doručení robota na své území. Jedná se o režim, který velmi závisí na týmové práci.

Přečti si  Vývojáři Kerbal Space Program 2, společnost Intercept Games, byli údajně uzavřeni

Aktualizace také přináší nové herní playlisty do Black Ops 4, jako Hardcore Nuketown , Mercenary Objective Moshpit a Chaos Hardpoint.

Tím to však nekončí, tato nová aktualizace Black Ops 4 přináší do hry také několik nočních map. Seaside Sunset je nová verze mapy Seaside map. Tato verze přichází s velkým množstvím deště. Druhou je pak alternativa mapy Firing Range, která se jmenuje Firing Range Night. Tyto nové alternativní mapy ve hře jsou zdarma pro každého a po neomezeně dlouhou dobu, ačkoli tyto verze map nejsou dosud k dispozici ve vlastních hrách.

Pokud jde o režim Blackout , Treyarch přidal Bowie Knife, který umožňuje „tajné zabití jedním hitem“.

Kromě toho tato nová aktualizace také přináší mnoho vylepšení stability a oprav některých chyb.

Přečti si  Assassin’s Creed Mirage dorazí na iOS 6. června

Call of Duty: Black ops4 je nyní k dispozici na PC,PS4 a Xbox One.

2 KOMENTÁŘE

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno