Dřívější zakladatelka EA Motive a Ubisoft Toronto se nyní Jade Raymond přesunula do role viceprezidentky ve společnosti Google.

Mezi jedno z největších očekávání, která by měla být na GDC 2019 odhalena, patří to, že  společnost Google konečně odhalí své herní plány. I když nás od oznámení dělí ještě týden, tak jedno překvapivé oznámení k nám již dorazilo a to, že Jade Raymondová se připojila ke společnosti Google a to hned v jedné z nejvyšších pozic.

Raymondová oznámila prostřednictvím Twitteru, že nastoupila jako viceprezidentka společnosti Google. Její přesná role zatím nebyla odhalena, dá se předpokládat, že se bude podílet na úsilí o expanzi v do herního průmyslu.

Jakožto veteránka herního průmyslu pracující v hlavních herních vydavatelstvích EA a Ubisoft, nedávno získala cenu za celoživotní přínos na NY Video Game Critics Circle Awards. Její rozsáhlé zkušenosti a znalosti herního průmyslu zcela jistě přispěli k tomu, že se stala žhavou kandidátkou na vedoucí pozici ve společnosti Google.

Přečti si  Senua's Saga: Hellblade 2 se ukázalo na novém nádherném snímku obrazovky

Během své práce se Raymondová podílela na vývoji některých z největších herních značek, jako jsou  The Sims, Assassin’s CreedWatch Dogs a další. 

V současné době nevíme, co můžeme očekávat od rychle se rozvíjející herní divize společnosti Google, ale dá se tušit, že má společnost v úmyslu zasáhnout mnohem širší publikum, než kdy jindy. Nicméně za týden bychom měli být moudřejší.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno