BioWare stále bojuje sám se sebou a hlavně s jejich nejnovějším titulem Anthem, který pomalu, ale jistě umírá. Hra aktuálně čelí problémům s matchmakingem, který je způsoben úbytkem hráčů.

Forbes nedávno oznámil, že zájem o Anthem raketově klesá a studio Bioware si zato může samo. Tvůrci hry neustále odkládají většinu slibovaných a požadovaných funkcí, které měli dorazit v rámci jejich 90 denního aktualizačního plánu. Připadá nám, jako by tvůrci na celou hru sr***, podobně jako při jejím vývoji, kdy 3/4 roku před vydáním neměli vůbec nic.

Z toho důvodu je nyní opravdu těžké najít ve hře aktivní hráče. Nejvíce to hráči pociťují v okamžiku, když chtějí hrát  mise na vyšší obtížnost. Výsledkem je potom, že hráči spouští mise bez naplněného fireteamu a hra během hraní mise ani žádné další hráče nedohodí. To je prostě něco, co nechcete, protože některé Strongholdy na vysokou obtížnost, jako je Grand Master 2 a Grand Master 3, jsou pro jednoho i dva hráče naprosto nepřekonatelné.

Přečti si  "Zaměřujeme se na hledání způsobů, jak zvýšit náš výkon," říká Todd Howard

Aktuálně nemohou zbývající fanoušci dělat nic jiného, než jen čekat, zda BioWare neudělá nějaký zázrak a hru nenakopne, ale obáváme se spíše, že hra postupně zanikne a upřímně studio v aktuálním stavu by mělo spolu s ní, protože aktuální stav studia se jeví jako tristní.

Anthem je nyní k dispozici na PC, PS4 a Xbox One.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno