Po nedávné informaci, že Anthem díky masivnímu úbytku hráčů umírá, dnes přichází informace, že uživateli Redditu s přezdívkou lastKryptonian1991, budou vráceny peníze vynaložené na hru.

LastKryptonian1991 si předobjednal Anthem v edici Legion of Dawn prostřednictvím internetového obchodu Amazon. Po obdržení hru následně hrál až do teď, kdy mu došla trpělivost a v obchodě požádal o vrácení peněz z důvodu klamavé reklamy.

Jako důvod uvádí, že byl vývojáři z BioWare podveden, když studio nedokázalo splnit slibovaný obsah v jeho 90denním plánu. A jak se zdá, tak Amazon s ním souhlasí.

LastKryptonian1991 poskytl jako důkaz kopii svého rozhovoru se zákaznickou podporou obchodu, kde uvádí, že slibovaný plán představoval klamavou reklamu a podvod. Amazon nekladl sebemenší odpor a uživatel tak dostane plnou náhradu za Anthem Legion of Dawn.

Přečti si  Bethesda zdánlivě připravuje dva neohlášené Fallout projekty

Je třeba poznamenat, že Amazon je znám pro svou  vysokou kvalitu zákaznické podpory ve srovnání s jinými obchodníky. Je nepravděpodobné, že by hráči vlastnící kopie hry z PS Store, nebo Microsoft Store měli nárok na podobnou náhradu, jako lastKryptonian1991.

Anthem je nyní k dispozici na PC, PS4 a Xbox One.

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno