Před několika týdny se začala na internetu šířit fáma, že se před E3 2019 objeví aktualizace k velmi očekávané hře The Last of Us Part II od Naughty Dog.

Nyní, když je E3 2019 téměř za dveřmi, se objevila nová fáma, která hovoří o případném okně pro vydání této velmi očekávané hry. Spekulace konkrétně hovoří o tom, že hra s největší pravděpodobností vyjde na podzim 2019, což je něco, co jsme již dříve předpovídali a co by zcela jistě potěšilo nespočet fanoušků, kteří čekají na pokračování Elliina příběhu.

Spekulace dále uvádí, že datum vydání bude oficiálně oznámeno novým trailerem, který by měl dle spekulace vyjít v tomto týdnu.

Přečti si  XDefiant se spouští 21. května

Tyto informace pochází ze dvou španělských internetových stránek: Gamereactor Spain a Legion de Jugadores. Gamereactor uvádí, že „zdroje blízké společnosti“ naznačují, že trailer odhalí datum vydání TLOU2. Legion de Jugadores má také informace z „anonymního zdroje“, který poukazuje na příchod nového traileru k TLOU2 v příštích dnech a pokračuje, že „je možné“, že hra bude potvrzena na konec roku.

Nicméně tyto informace musíme brát stále s velkou rezervou a čekat, na to zda se naplní, či nikoliv. Ovšem je tu další tvrzení, které říká, že tento týden bude Sony sdílet  nový trailer k exkluzivnímu PS4 titulu což by mohl být trailer k The Last of Us Part II, ale jak víme, tak Hideo Kojima teasuje vydání traileru k Death Stranding, který by měl být vydán 29. května.

Přečti si  Bloober Team a Private Division v tomto roce oznámí svou novou hororovou survival hru

The Last of Us Part II je nyní ve vývoji exkluzivně pro PlayStation 4.

 

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno