Během konání Tokyo Game Show došlo ke zveřejnění dalších gameplay záběrů z očekávaného Death Stranding. Záběry nám ukazují Samovu ložnici a zaměřují se na možnosti úprav postav a okolí.

Demo začíná v momentě, kdy se bahnem pokrytý Sam probouzí ve svém pokoji a reaguje na podněty okolo sebe. Pokud se mu například hráč kamerou zaměří směrem k rozkroku, zakryje si jej Sam dlaněmi. Po několika vteřinách, kdy je kamera zaměřena na hlavní postavu, začne Sam žadonit hráče o to, aby si už konečně mohl dát sprchu. Pokud mu to nedovolíte a budete mu dál civět na rozkrok, naštve se a udeří vás klidně pěstí. Začátek dema se nesl v humorném duchu, jehož styl je jistě fanouškům Hidea Kojimy dobře známý.

Norman si ve svém pokoji žije vlastním životem a hráč ovládá pouze kameru, se kterou se zaměřuje na akční zóny. Zajímavou části dema byly momenty, kdy šel Sam na toaletu. Jak se zdá, Sam má ve svém těle látky a tekutiny, které lze později použit jako zbraně či craftící materiály. Fuj.

Přečti si  Senua's Saga: Hellblade 2 se ukázalo na novém nádherném snímku obrazovky

Systém ukládání itemů do vašeho batohu se velmi podobá mřížkovému řazení v Resident Evilu. Každá zbraň, granát či jiný předmět je tak potřeba do inventáře skládat jako v tetrisu. V další části dema nám Kojima přiblížil klasické a sluneční brýle, které může náš hrdina nosit. Stejně jako u batohu, jejich vzhled a barvu lze během hry upravovat, tak jak si hráč přeje.

Téměř vše, co ve hře najdete a osvojíte si, můžete upravovat. A to i vaši místnost, Samovu ložnici, jejíž zdi můžete vymalovat třeba na zeleno. V ložnici lze také pustit hudba, která se aktivně projevuje na Samově náladě. Samův playlist obsahuje písně například od Low Roar, Silent Poets nebo od Gena Hoshina.

Přečti si  XDefiant se spouští 21. května

Na Samově nočním stolků naleznete vedle brýlí a svačinek také nápoje. Během dema jsme mohli vidět pouze pivo, ale vše nasvědčuje tomu, že se ve hře objeví i drink Monster Energy. Pokud alkoholu vypijete příliš, mohou se dít velmi zlé věci. V jeho pokoji jsou také poličky, na kterých se objevují objevené sběratelské předměty. Jakmile jich objevíte určitý počet, odemknou se vám některé mody.

Zatím poslední demo z Death Strandingu, který vychází již 8. listopadu, nám ukázalo neskutečné množství detailů. Ze hry na první pohled cítit Kojimův vliv a jeho smysl pro humor.

Na celou prezentaci se můžete podívat v přiloženém videu s anglickým komentářem YongYea. (video z Death Stranding v čase 23:15)

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno