Twitch je primárně využíván streamery k hraní her, ale občas je využíván i pro jiné účely. Twitch umožňuje svým streamerům zaznamenat svůj život v takzvaných IRL Streamech, kde jsou často k vidění zábavné, ale i nebezpečné momenty.

Pokud si pamatujete, tak právě v IRL Streamu byl dočasně zabanován DrDisrespekt, když během live streamu navštívil toalety na E3. Nyní se v tomto živém vysílání přihodila jiná a tak trochu nebezpečná věc, když se streamerka MissCoookieez rozhodla oslavit své narozeniny společně se svým publikem a narozeninovým dortem.

Jak asi správně tušíte, tak se této půvabné streamerce vymkla situace z rukou, když se jí svíčkami na dortu podařilo zapálit svůj mikrofon. Konkrétně molitanový převlek mikrofonu zažehl rychlostí raketového motoru. Naštěstí streamerka nepropadla panice a oheň dostala pod kontrolu dříve, než mohl poškodit její vybavení, nebo dokonce popálit samotnou MissCoookieez.

Přečti si  OlliOlli, Rollerdrome Studio Roll7 se uzavírá

Celá situace MissCoookieez naštěstí skončila dříve, než byl někdo zraněn a byla tak spíše zábavná, bohužel ne všechny situace končí vždy takto vesele.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno