Pamatujete si na Deep Down, akční RPG hru, která měla vyjít exkluzivně pro PlayStation 4 a kterou CAPCOM představil na samém začátku této generace konzolí?

Všichni tehdy byli ohromeni úžasnou grafikou, kterou poháněl engine Panta Rhei. Samotná hra měla být single a koop hrou, kde člen organizace zvané „Ravens“ bude moci cestovat od dnešního dne (2094, ve hře) do minulosti, kde by v procedurálně generovaných dungeonech bojovali proti nepřátelům, včetně plameny šlehajících draků.

Je smutné, že Deep Down, ani samotný Panta Rhei engine se nedočkali svého uvedení a CAPCOM se soustředil na jiné projekty.  To však neznamená, že pro Deep Down nezbývá žádná naděje. 

V rozhovoru zveřejněném dnes v Eurogameru uvedl Yoshinori Ono (který se chystal produkovat titul společně s Kazunori Sugiurou), že si možná hráči všimli toho, že si CAPCOM prodloužil registraci ochranné známky Deep Down a že se společnost projektu zcela nevzdala a to i přes fakt, že vývojářský tým už není nějakou dobu pohromadě. 

Přečti si  Náklady na vývoj a marketing hry Alan Wake 2 se zatím nevrátily

Je dosti možné, že byl projekt až příliš ambiciózní pro současnou generaci konzolí a bylo rozhodnuto, že se Deep Down objeví až na příští generaci konzolí. Mezitím si můžete níže připomenout jak úchvatný mohl Deep Down být.

Chtěli byste aby CAPCOM hru dokončil a vydal, byť na příští generaci herních konzolí? Dejte nám vědět.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno