Malý únik nebo chyba v britském obchodě PlayStation Store? Marvel’s Spider-Man je tu označen jako Free pro majitelé PS plus.

Za pár dní společnost Sony představí hry, které budou zdarma k dispozici ve službě PlayStation Plus na červen 2020. Je však možné, že britský PS Store již nyní odhalil, že by se hráči v příštím měsíci mohli dočkat skvěle hodnocené PS4 exkluzivity Marvel’s Spider-Man.

Samozřejmě se může jednat o chybu stejně jako v listopadu 2019, kdy se hovořilo o God of War a stejně jako tehdy i nyní můžeme vidět Deluxe edici hry za svou standardní cenu, kdy Free je pouze základní hra Marvel’s Spider-Man bez následných DLC.

Je také možné, že společnost Sony po květnové vlně kritiky kvůli Farming Simulatoru 2019 a Cities Skylines, chce hráčům nabídnout výrazně lepší titul. Byl by to také skvělý základní kámen pro případné oznámení dříve spekulovaného pokračování.

Přečti si  OlliOlli, Rollerdrome Studio Roll7 se uzavírá

Již dříve se totiž objevily informace, že společnost Sony plánuje na začátku června uspořádat velkou PS5 událost, která by měla být zaměřena na first-party tituly. V rámci toho by se očekávalo, že se objeví i první oznámení o hře. A pro ještě větší hype k Marvel’s Spider-Man 2 by samozřejmě byl „bezplatný“ přístup k první části skvělým startem.

Marvel’s Spider-Man je nyní k dispozici exkluzivně na PS4 a zakoupit si ji můžete s výraznou slevou například ZDE

 

 

5 KOMENTÁŘE

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno