Demonstrační stánky/koutky pro PS5 se ve světě pomalu začínají objevovat u některých velkých prodejců elektroniky. 

S každým novým týdnem se zdá, že společnost Sony pomalými krůčky připravuje vše potřebné pro launch své Next-Gen konzole PS5.

Sdíleno uživatelem @AllGamesDelta na Twitteru, PlayStation údajně připravuje v obchodních centrech ve Velké Británii demo kiosky pro PS5. Tweet, který najdete níže, ukazuje, že v tamním obchodě se připravuje nějaký standee. Přestože prezentační koutek ještě není dokončen tak je z fotografie jasné, že zahrnuje gauč, místo pro televizi a držáky pro dva ovladače DualSense. 

Přestože na stánku není vidět žádná značka PS5, tak barevné provedení přímo koresponduje s modro bílým provedením PS5.

Na základě samotného obrázku to vypadá, jako by se Sony připravovalo na vystavení PS5 v některých vybraných maloobchodních prodejnách, aby umožnila zákazníkům si konzoli prohlédnout, osahat a předobjednat. Podobný krok společnost učinila s PlayStation VR v roce 2016, kdy Sony postavilo několik demo kiosků, jako je tento, aby si mohli fanoušci headset vyzkoušet ještě před jeho samotným vydáním.

Přečti si  Náklady na vývoj a marketing hry Alan Wake 2 se zatím nevrátily

Zeptali jsme se tuzemské pobočky PlayStationu zda se podobné demo stánky chystají také u některých českých prodejců. Jakmile získáme odpověď, budeme vás informovat.

PlayStation 5 bude uveden do prodeje na konci tohoto roku.

1 komentář

  1. Edit : Fotka toho, čo vyzerá ako kiosková oblasť s tematikou PlayStation, sa nedávno objavil online, zdá sa však, že nakoniec nesúvisí s PS5.

    Obrázok pôvodne od používateľa služby Twitter @ IronCoreGame údajne ukazuje maloobchodnú predajňu vo Veľkej Británii, ktorá pripravuje nejaký typ stánku PlayStation.
    Obrázok naznačuje, že do tejto oblasti sa momentálne nemôžete dostať, pravdepodobne sa však otvorí v blízkej budúcnosti.

    Edit : Twitter @ IronCoreGame
    Aj keď sa to môže javiť ako demo stanica spojená s PS5, Sony tvrdí, že to tak nie je.

    Hovorca PlayStation povedal IGN, že obrázok nesúvisí s PS5 – Sony však nevysvetlila, pre čo sú oblasti určené.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno