Call of Duty: Warzone nekonečné stim glitch se vrací navzdory snahám vývojářů opravit a vyřešit tento přetrvávající problém.

Právě když si fanoušci Call of Duty: Warzone mysleli, že je stim glitch konečně pryč, je opět zpět, již po desáté! I když to není tak efektivní jako dříve kvůli úpravám vývojářů, tak si několik hráčů této chyby opět všimlo. 

Dobrou zprávou je, že Raven Software dokázal omezit schopnosti této chyby, ale i tak ji hráči Call of Duty: Warzone dokáží nadále využívat, ale naštěstí již není tak efektivní jako tomu bylo v minulosti. V tuto chvíli se zdá, že je vše pod kontrolou, ale nedá se říct, jak dlouho to vydrží, než chyba bude ve hře opět dominovat.

Chybu spatřil a potvrdil tvůrce obsahu Call of Duty: Warzone JGOD. Hráč poukazuje na to, že závada se snadno provádí i přes omezení, která  Raven Software zavedl v minulé opravě. Naštěstí práce vývojářů způsobila, že použití glitche bylo vcelku neúčinné, protože hráči, kteří používají chybu, byli omezeni na jedinou zbraň a nemohli se pohybovat rychleji než rychlostí chůze.

Jakmile došlo k závadě, společnost Raven Software vydala hotfix s řešením chyby. Plyn v Call of Duty: Warzone se stal jednoduše mnohem smrtelnější. Další podrobnosti opravy nejsou zatím známy. Raven Software bude nadále aktualizovat hru ve snaze tuto chybu odstranit.

Přečti si  The Battle of Five Armies je hra prověřená hra ze světa Pána Prstanů

https://twitter.com/RavenSoftware/status/1371843247551741956?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1371843247551741956%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fgamerant.com%2Fcall-of-duty-warzone-stim-glitch-back-again-march-2021%2F

Ve hře je několik změn, díky nimž je téměř nemožné provést stim glitch. S více smrtícím plynem zavedeným v sezóně 2 museli hráči mít dokonalé načasování, pokud chtěli uniknout nekonečnému poškození. Aby byla hra ještě bezpečnější, je ze hry Call of Duty: Warzone automaticky  vykopnut každý hráč, který zůstane v plynu déle než 40 sekund. (něco podobného bych osobně zavedl i na ležící nebo nepohybující se hráče, kteří jen kempí).

Je důležité si uvědomit, že stim glitch ovlivňuje nejen stimulační položku. Stejná chyba umožňuje hráčům házet nekonečné flashe a smoke granáty. Zatímco stim glitch se již nemůže skrýt v plynu, Call of Duty: Warzone stále trpí formou této notoricky známé chyby. Zatímco je chyba stále aktivní, je přísně omezena ve svém dopadu na herní prostředí. Hráči by měli hlásit a dokumentovat případy chyby, ve snaze pomoci vývojářům s jejím konečným vyřešením.

Přečti si  Senua's Saga: Hellblade 2 se ukázalo na novém nádherném snímku obrazovky

Call of Duty: Warzone je k dispozici na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X / S.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno