Generální ředitel společnosti Activision Blizzard Bobby Kotick se zabývá odpovědí společnosti na kalifornský soudní proces a uvádí, že prvotní odpověď společnosti byla „hluchá“.

otevřeném dopise zaměstnancům z Activision Blizzard večer, CEO Bobby Kotick řešil prvotní reakce společnosti a říká, že to bylo „zcela upřímně, hluché.“

Chci ocenit a poděkovat všem, kteří se přihlásili v minulosti a v posledních dnech,“ píše Kotick. Vážím si vaší odvahy. Na každém hlase záleží a budeme lépe naslouchat nyní i v budoucnu. Naše počáteční reakce na problémy, kterým čelíme společně, a na vaše obavy, byly, upřímně řečeno, hluché.

Otevřený dopis, adresovaný společnosti Activision Blizzard, o kterém jsme vás včera informovali, podepsalo více než 2500 zaměstnanců a velký počet z nich zítra zahájí protestní stávku.

Přečti si  Indiana Jones and the Great Circle vyjde v prosinci, Avowed v listopadu

Situaci nakonec tedy řeší sám velký Bobby Kotick, který uvádí, že společnost zavede několik okamžitých změn. Activision Blizzard začlení na podporu svých zaměstnanců následující akce: do týmů pro dodržování předpisů a vztahy se zaměstnanci bude přidána další podpora zaměstnanců. Pro současné zaměstnance budou k dispozici moderované poslechové relace s návrhy změn. Všichni manažeři a vedoucí pracovníci v celé společnosti projdou hodnocením, a pokud se zjistí, že brání růstu zaměstnanců, společnost opustí. Nakonec budou provedeny změny v obsahu neurčených her, které zaměstnanci a hráči považují za nevhodné.

Kromě toho Kotick uvádí, že požádal advokátní kancelář WilmerHale o prověření zásad a postupů společnosti Activision Blizzard, aby zajistil, že se manažeři budou snažit prosazovat a udržovat osvědčené postupy společnosti. Tato práce prý začne okamžitě.

Přečti si  The Battle of Five Armies je hra prověřená hra ze světa Pána Prstanů

Vaše pohoda zůstává mojí prioritou a nebudu šetřit prostředky společnosti, které zajistí, aby naše společnost měla co nejpříjemnější, nejpohodlnější a nejbezpečnější kulturu,“ uzavírá dopis Kotick. „Máte můj neochvějný závazek, že společně zlepšíme naši společnost a budeme nejinspirativnější a nejzajímavější zábavní společností na světě.“

Zde se dá říci jen jedině, „k tomu vám dopomáhej bůh“.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno