S blížícím se spuštěním nové podoby předplatného PS Plus se začínají rojit i způsoby, kterými se hráči snaží na novince ušetřit.

Proti té nejočividnější cestě teď Sony vystoupilo a nově blokuje hromadění, chcete-li stackovaní, předplatných, díky čemuž by hráči mohli ušetřit. Nově se tak hráči, kteří se budou snažit uplatnit kód pro nové předplatné, dočkají emailu, který je bude o nemilé skutečnosti informovat.

Blokace se netýká pouze PS PLUS, ale i služby PS Now, a to pro obě generace PlayStationu. Ačkoliv Sony nevydalo žádné oficiální vyjádření, tak lze velmi dobře předpokládat, že se opravdu jedná o reakci na hromadění předplatných kvůli blížícímu se spuštění aktualizované služby.

Společnost Sony potvrdila, že, jak většina očekávala, nemá v plánu uvést své first party hry na PlayStation Plus v den vydání. Je to pozice, kterou společnost zastává už nějakou dobu a v nedávném rozhovoru pro GamesIndustry CEO PlayStation Jim Ryan tento postoj zopakoval a řekl, že současný model first party her Sony umožňuje větší investice a tím i větší výnosy. Model, který zahrnuje vydání těchto her v předplatitelské službě, by podle Ryana měl na tento model několik vedlejších účinků.

Přečti si  "Zaměřujeme se na hledání způsobů, jak zvýšit náš výkon," říká Todd Howard

Máme pocit, že investice do našich studií a prodejů přináší úspěch, což následně umožňuje ještě více investic a následně přináší ještě větší úspěch,“ řekl Ryan. “To se nám líbí a myslíme si, že se to líbí i našim hráčům.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno