Rozšíření, zaměřené na Nové Spojené státy americké, se odehrává v určité čtvrti Night City a má nové obsazení.

První velké příběhové rozšíření pro Cyberpunk 2077 nazvané Phantom Liberty, bylo oficiálně odhaleno v krátkém upoutávce. Vychází v roce 2023, rozšiřuje se o určitou čtvrť Night City a představuje nové obsazení postav. Johnny Silverhand je stále přítomen a Keanu Reeves se vrátil, aby namluvil nové dialogy pro svou postavu.

Pokud jde o příběh, není toho mnoho odhaleno, ačkoli se zdá, že V bude spolupracovat s Novými Spojenými státy americkými (NUSA). Spojen primárně s Militechem a skládá se z 51 států a dalších území po celém světě. Je to v rozporu s Arasakou, která ovládá ekonomiku Svobodných států. Jak se to všechno spojí, se teprve uvidí, ale existují nové oblasti, které je třeba prozkoumat.

Přečti si  Senua's Saga: Hellblade 2 se ukázalo na novém nádherném snímku obrazovky

CD Projekt RED také nastínil některé ze svých plánů s budoucími aktualizacemi, včetně přepracování policejního systému a boje mezi vozidly. Přidává se také kyberware a také boj nablízko prošel generální opravou. Jak již bylo uvedeno dříve, všechny budoucí aktualizace budou dostupné pouze pro Xbox Series X/S, PS5 a PC.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno