Charlie Intel nedávno na Twitteru odhalil, že Activision rozesílá průzkum, který uživatele vyzývá, aby v podstatě hlasovali (nebo hodnotili) možnosti pro další mapu Warzone.

V průzkumu je pět možností a požaduje, aby uživatelé vybrali své tři nejoblíbenější, seřazené v pořadí od nejvíce po nejméně oblíbené.

Neexistuje žádný skutečný náznak toho, že se bude jednat o systém používaný k určování budoucnosti mapy (nebo map) Warzone, ale je to zvláštní krok, který naznačuje, že Activision by se již mohl dívat na další „velké mapy Warzone“ méně než tři měsíce poté, co Warzone 2 představil Al-Mazrah.

Jaká mapa Warzone byla vaše oblíbená?

V průzkumu je položena otázka: ‚Kterou z následujících možností byste upřednostnili pro další velkou mapu Warzone?‘ Dostupné možnosti jsou pak následující:

  • Zcela nová mapa
  • Návrat mapy Verdansk ’84 (2021)
  • Návrat Caldery (2021)
  • Návrat původní mapy Verdansk (2020)
  • Návrat mapy Blackout (Black Ops 4, 2019)
Přečti si  Mód DLSS 3/FSR 3 přináší funkci generování snímků i na grafické karty Nvidia z řady 20 a 30

Zdá se, že Activision (a ve spojení s Infinity Ward) se snaží napravit škody napáchané široko daleko napříč ekosystémem Call of Duty. Nedávno bylo odhaleno, že do DMZ přicházejí hromady změn a dodatků, když v únoru skončí druhá sezóna. Tato zpráva přišla jen pár dní poté, co bylo odhaleno, že Warzone 2 přišel o velké množství hráčů.

Není téměř žádná šance, že by Al-Mazrah tak brzy vypadl, ale průzkum nabízí klíčový pohled na kolektivní pracovní mysl Activisionu. Možná existuje potenciál pro revizi staré mapy nebo rekonstrukci nebo něco podobného. V tuto chvíli je to všechno jen „spekulace“, protože samotná otázka v nominální hodnotě znamená velmi málo a nakonec by mohla být zcela zavádějící.

Přečti si  The Battle of Five Armies je hra prověřená hra ze světa Pána Prstanů

Hádáme, na základě pouhé nostalgické hodnoty, že původní mapa Verdansku, která vyšla v březnu 2020, vyhraje hlasování a následovat ji bude mapa z Blackoutu. Pokud by byla tato mapa přinesena zpět (mimo COD Warzone Mobile), pravděpodobně by to na mělo velký vliv na návrat hráčů.

Call of Duty: Warzone 2.0 je nyní k dispozici pro konzole a PC.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno