Podpora společnosti Ubisoft po uvedení Tom Clancy’s The Division 2 byla rozložena do tří epizod. Epizoda 1 vyšla v červenci a příští týden vyjde Epizoda 2 – Pentagon: The Last Castle.

Epizoda 2 nejenže přináší spoustu nového obsahu pro hráče, ale přinese také Update 6, který vyjde vedle toho a přinese také spoustu změn. 

Největším přínosem Tom Clancy’s The Division 2 Episode 2 – Pentagon: The Last Castle budou dvě nové hlavní mise, specializace Technik a dva další klasifikované úkoly pro majitele Year 1 Pass.  Dvě hlavní mise budou zaměřeny na obnovení bioreaktoru z Pentagonu, který lze použít k replikaci antivirových vzorků. Black Tusk zabrali Pentagon, takže hráči budou muset při regeneraci bioreaktoru čelit této organizaci.

Přečti si  "Zaměřujeme se na hledání způsobů, jak zvýšit náš výkon," říká Todd Howard

Pokud jde o novou specializaci, technik, tak ten má k dispozici  raketomet, P-017 a sidearmu Maxim 9. Mají také přístup k granátům EMP a jejich variantou dovedností je Artificer Hive.

Nový PvP režim Team Elimination a je určen pro dva týmy po čtyřech hráčích bojujících o úplnou eliminaci druhého týmu. Byl přidán také nový režim s názvem Wharf a je kompatibilní se všemi režimy PvP.

Tom Clancy’s The Division 2 Episode 2 – Pentagon: The Last Castle bude k dispozici na PC, PS4 a Xbox One 22. říjjna.

2 KOMENTÁŘE

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno