Senior game designer Andrzej Zawadzki odešel ze studia CD Projekt RED a zatím nesdělil, kam budou jeho jeho následující kroky směřovat.

CD Projekt Red přišel o hlavního herního designéra hry Cyberpunk 2077, zaměstnance, který ve společnosti pracoval posledních osm let. Andrzej Zawadzki dříve pracoval na hře The Witcher 3: Wild Hunt jako QA tester, než převzal design hry Cyberpunk 2077.

Andrzej Zawadzki oznámil svůj odchod na Twitteru a poděkoval celému týmu za jejich úsilí v CDPR, přičemž zdůraznil, že pracoval ve studiu téměř 8 let a byla to pro něj „čest a potěšení.“ Zawadzki dále poděkoval některým konkrétním vývojářům ve studiu, kdy chválil jejich vášeň a vše, co jej během této doby naučili.

Zawadzki začal pracovat jako QA tester v CD Projekt Red před několika lety. Podílel se na testování The Witcher 3: Wild Hunt, stejně jako na obou jeho DLC v letech 2015-2016. Později začal pracovat na Cyberpunk 2077 jako junior designér hry v roce 2016. Postupem času se Zawadzki stal hlavním herním designérem projektu v březnu 2020, jen měsíc před počátečním nerealistickým datem vydání Cyberpunk 2077 původně plánovaného na duben 2020.

Přečti si  Nabídka PS Plus na květen 2024 zahrnuje bonusovou odměnu s překvapením

Vývojář neuvedl důvod svého odchodu ani nesdílí své budoucí plány pro práci v herním průmyslu. Andrzej Zawadzki poznamenal, že prozatím bere „dlouhé prázdniny“, než přejde k dalšímu velkému dobrodružství.

CDPR čelilo odporu na internetu po problémovém spuštění Cyberpunk 2077, které vedlo k tomu, že si Zawadzki v lednu a únoru dělal dlouhé přestávky od sociálních médií. Nedávno také podpořil tým Anthem v Bioware kvůli zrušení Anthem Next . Zawadzki tehdy komentoval „vývoj her je těžký“ a požádal lidi, aby na studio neházeli kameny, protože „to nikomu nepomáhá“.

Přečti si  STALKER 2: Heart of Chornobyl dostává nový ohromující trailer a Screenshoty

Cyberpunk 2077 se brzy dočká své vysoce očekávané aktualizace titulu 1.2. Aktualizace bude obsahovat přepracovaný systém řízení, vylepšenou mechaniku uhýbání a zabrání policistům ve spawnování za zády hráčů. Podle účtu Cyberpunk 2077 na Twitteru je aktualizace v současné době testována a vývojáři budou velmi brzy sdílet poznámky pře jejím vydáním.

Cyberpunk 2077 je nyní k dispozici na PC, PS4 a Xbox One.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno