Společnost 2K dnes oznámila kompletní seznam sportovců pro NBA 2K22, další pokračování nejlépe hodnocené a nejprodávanější série NBA herních simulací za posledních 20 let.

Hráči se mohou těšit na Luka Dončić, který zdobí obal standardní edice, zatímco trojici impozantních velikánů NBA – Kareem Abdul-Jabbar, Dirk Nowitzki a Kevin Durant najdete na prémiové edici k oslavám 75. výročí NBA.

 

Obě vydání budou k dispozici 10. září 2021, hra nabízí nejlepší vizuální prezentaci ve své třídě, AI hráče, historické týmy a širokou škálu zkušeností, to vše je v rukou hráče.

„Vytváření globálního pokrytí pro NBA 2K22 je pro mě speciální,“ řekl Dončić. „Jsem hrdý že mohu reprezentovat svou zemi díky obalu hry, která je v barvách Slovinské vlajky.“ Basketbal mi toho dal hodně a jsem nadšený, že tento rok to mohu vrátit ve spolupráci s nadací 2K Foundations a mohu tak pomoci dětem po celém světě.“

Přečti si  Assassin’s Creed Mirage dorazí na iOS 6. června

NBA 75th Anniversary Edition oslavuje tři ikonické muže NBA, kteří působili během posledních 75 let.

• Síň slávy, šestinásobný mistr NBA a šestinásobný MVP, vůdce v bodování NBA žebříčku – Kareem Abdul Jabbar – legenda, která stále ovlivňuje dnešní hru, od jeho patentovaného Skyhooku až po jeho aktivity v sociálních složkách.

• Čtrnáctinásobný All-Star, mistr NBA a MVP – Dirk Nowitzki – ztělesňuje nejen globální expanzi basketbalu, ale také vývoj samotné hry.

• Jedenáctinásobný All-Star, ligový MVP a dvojnásobný mistr NBA – Kevin Durant – legenda sama o sobě, známý svým jedinečným působením v lize, se již potřetí objevuje jako tvář NBA® 2K.

NBA 2K22 vyjde pro PC, PS4, PS5, Xbox One, XSX/S a Switch 10. září 2021.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno