Ray tracing a rychlejší načítání, to jsou dvě hlavní novinky, které byly zatím pro Zaklínače 3 v kompletní edici na PS5 a XSX potvrzeny.

Dnes CD Projekt Red ukázal, že Zaklínač 3: Divoký hon v kompletní edici míří na konzole příští generace a je v současné době ve vývoji. Vydání nové generace bude směřovat k PC, Xbox Series X a PS5 a bude obsahovat celou řadu grafických aktualizací, aby hra vypadala ještě lépe, než si mnozí pamatují. 

 I když toho moc není podrobně popsáno, víme, že to bude zahrnovat sledování paprsků a rychlejší načítání. Tato vylepšení budou zahrnovat celou základní hru, jak hlavní rozšíření, tak veškerý extra dostupný obsah. 

Samotná hra bude k dispozici jako samostatně prodejný titul pro PC, Xbox Series X a PS5, ale pokud již hru vlastníte na PC, Xbox One nebo PS4, budete moci svou kopii aktualizovat na next-gen verzi zcela zdarma. Totéž bude platit pro nadcházející titul Cyberpunk 2077, který rovněž umožní hráčům bezplatně aktualizovat hru pro nadcházející konzole.

Přečti si  Senua's Saga: Hellblade 2 se ukázalo na novém nádherném snímku obrazovky

Zatímco  Zaklínač 3 je k dispozici již od roku 2015, hra je stále neuvěřitelně populární a tato franšíza jako celek překonala 50 milionů prodaných kusů. Zatím není jasné, kdy přesně bude The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition k dispozici, protože vývojáři na hře stále pracují. 

Zaklínač 3: Divoký hon je nyní k dispozici na PC, PS4, Xbox One a Switch.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno