Tom Henderson přišel s informací, že studio Quantic Dream stojící za hrami jako Heavy Raid, Detroit: Become Human a dalšími by mohlo pracovat na Star Wars hře.

Po dlouhé roky byla licence Star Wars přidělena společnosti EA, ale to už neplatí a Disney poskytl tuto licenci řadě vývojářů po celém světě, což naznačuje odlišný přístup k rozvoji  Star Wars  titulů.

Tom Henderson platí v herním průmyslu dlouhodobě za spolehlivého informátora a nyní na Twitteru naznačil, že francouzské studio Quantic Dream pracuje na Star Wars titulu. Henderson nahrál obrázek ukazující světelné meče překrývající scénu z  Detroit: Become Human. Krátce poté se mu zalíbilo několik odpovědí na otázku, zda titul, který naznačuje je ze světa Star Wars a vyvíjen právě tímto studiem.

Samozřejmě to není v žádném případě oficiálním potvrzením, ale pokud se jedná o fakt, potom by se jednalo o velmi zvláštní spojení, zejména potom, kdyby Star Wars hra studia Quantic Dream byla stylem a hratelností podobná předchozím dílům studia.

Přečti si  Vývojáři Kerbal Space Program 2, společnost Intercept Games, byli údajně uzavřeni

Mezitím, bez ohledu na to, zda je tato hra skutečně ve vývoji, mají fanoušci Star Wars spoustu dalšího, na co se mohou těšit například: Star Wars: Knights of the Old Republic – Remake, vznikající hru od Ubisoft Massive a pokračování Star Wars Jedi : Fallen Order.

Informace okolo Quantic Dream a Star Wars budeme nadále sledovat.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno